Retningslinjer for personvern

Personvern er viktig for avisernorge.com.

avisernorge.com har som mål å legge frem sine retningslinjer for personvern i enkle ordelag slik at alle brukere forstår dem. På denne siden finner du informasjon om avisernorge.coms retningslinjer for personvern.

Alle nettstedene avisernorge.com har lenker til har sine egne retningslinjer for personvern, og avisernorge.coms retningslinjer for personvern dekker ikke andre nettsteder. avisernorge.com anbefaler deg på det sterkeste å undersøke hvilke retningslinjer for personvern som gjelder for nettstedene du besøker.

Hvis du har spørsmål om retningslinjene som er oppført her, ikke nøl med å ta kontakt med oss.


Bruk av samlede data

Noen av avisernorge.coms tjenester krever ikke medlemskap eller at du oppgir personlig informasjon. Vi vil kanskje samle følgende data for å utvikle og vedlikeholde våre tjenester:

Loggdata: Når du besøker avisernorge.com, kan serverne våre registrere dataene du har sendt via nettleseren din. Data som er sendt av nettleseren kan være nettleserspråk og -type, IP-adresse (internettprotokoll), nettforespørsel samt dato og tidspunkt for forespørselen.

Data sendt av deg: Hvis du velger å kontakte oss via nettskjemaer på avisernorge.com, via e-post eller på andre måter, kan vi registrere meldingen og kontaktinformasjonen (hvis du har oppgitt dette) for å kunne foreta en evaluering slik at vi kan forbedre tjenestene våre og svare deg.

Lenker: avisernorge.com er ikke ansvarlig for de nettstedene vi har lenker til. Nettsteder avisernorge.com har lenker til er ikke underlagt våre retningslinjene for personvern. Les egne retningslinjer for personvern på de nettstedene du besøker.

avisernorge.com kan samle data om de besøkende som er sendt til nettstedene avisernorge.com har lenker til, og bruke disse dataene til å skaffe seg informasjon og kunnskap. Dataene som er samlet i denne prosessen, er dataene som ble sendt av nettleseren din.


Informasjonskapsler, annonser og tredjeparter

avisernorge.com kan publisere annonser fra tredjeparter. Under annonsetjenesteprosessen, kan tredjeparter bruke informasjonskapsler og nettmerker som er sendt av nettleseren din. Du kan stille inn nettleseren din til å godta eller avvise informasjonskapsler. Det kan finnes innstillinger som f.eks. "godta alltid informasjonskapsler", "ikke godta informasjonskapsler", "spør meg før informasjonskapsler godtas". Disse instillingene kan variere for forskjellig programvare og forskjellige operativsystemer, men du må alltid huske at deaktivering av informasjonskapsler kan påvirke internettopplevelsen din negativt på enkelte nettsteder. Du kan oppleve problemer med noen applikasjoner (som f.eks. innlogging på internettpost).


Datasikkerhet

avisernorge.com gjør tar følgende forholdsregler for å sikre dataene som er lagret på våre servere fysisk og elektronisk.


Endringer i retningslinjene

Retningslinjene på denne siden kan bli oppdatert eller endret. Besøk avisernorge.com-siden regelmessig for å holde deg oppdatert om avisernorge.coms retningslinjer for personvern.

Google, som tredjepartsleverandør, bruker informasjonskapsler til å vise annonser på nettstedet ditt.

Googles bruk av informasjonskapselen for DART lar oss vise annonser til brukere basert på deres besøk på dine nettsteder og andre nettsteder på Internett.

Brukere kan velge bort bruken av DART-informasjonskapselen ved å gå til retningslinjene for personvern for Googles annonse- og innholdsnettverk.